Thursday, December 11, 2008

Which One Does Not Belong?

It's always amusing to watch Marc Ambinder talk about policy. In this post, Ambinder reports that Obama's economic advisers are worried about "the complete economic collapse of a large, unstable nation":

To be sure, Pakistan is nearly broke, and U.S. policy makers seem to be aware of that; but a worldwide demand crisis could lead to social unrest in countries like Indonesia and Malaysia, Singapore, the Ukraine, Japan, Turkey or Egypt (which is facing an internal political crisis of epic proportions already). [emphasis added]
Since when is Japan an "unstable nation"? If a country can survive a Japan-like Lost Decade and still be considered "unstable," then we're all screwed.

12 comments:

chrismealy said...

It took me a while, but I finally figured out that while reading Ambinder, I can actually feel myself getting dumber. It's as if I'm holding my breath. If I read him for too long it physically hurts.

I thinking he's some kind of performance artist. There is no other explanation.

Anonymous said...

Bank of America and Mr. Higgins missing $millions, It can happen to you, my fellow Americans


More info: http://maxhiggins.com/blog/

PENNY STOCK INVESTMENTS said...

Who knows

Trần Duy Thuận said...

Trần Duy Thuận Blog đang cần nhận gia công tại nhà. Ai có cần người nhận gia công tại nhà tphcm liên hệ mình nhé. Truy cập vào đặt vé máy bay giá rẻ vietjet để có thêm kinh nghiệm khi đi máy bay nhé.

Fire Ball said...

Đến với thằng ghờm shop nơi chuyên cung cấp điện máy cũ tphcm hàng đầu với chất lượng đảm bảo. Đến với thằng ghờm bạn có thể tìm thấy máy lạnh cũ giá rẻ tphcm, máy giặt cũ giá rẻ tphcm nơi chuyên bán tủ lạnh cũ tphcm. Hãy đến với chúng tôi để tìm thấy cho bạn sản phẩm bạn cần.

Cập nhật những kiến thức mới lạ như atsm là gì, thẻ ghi nợ là gì,... qua mục kiến thức tổng hợp.

Danh Ngọc said...

Bồ sung dinh dưỡng cho bà bầu là rất quan trọng , những thực phẩm cho bà bầu như trứng , bột yến mạch ,.. rất tốt cho mẹ và bé .Dùng mướp đắng hằng ngày nhưng bạn có bao giờ biết những công dụng mướp đắng như thế nào hay không ! Cùng tìm hiểu nhé . Nếu bạn muốn là da trắng thì phải làm sao ? Có nhiều cách http://trangdahieuqua.tumblr.com/ như dùng các loại sản phẩm giúp làm trắng da . Các bệnh xương khớp là nỗi lo của nhiều người http://benhxuongkhop.tumblr.com/ sẽ làm giảm khá nặng hoạt động và gây khó khăn cho sinh hoạt hằng ngày. Có nhiều cách tăng cường sức khỏe như tập thể dục, ăn uống điều độ http://tangcuongsuckhoe.tumblr.com/ ngoài ra việc https://lamsaomatgangiaidoc.wordpress.com/ cũng là vấn để đáng nói, giải độc gan sẽ giúp gơn thể ko còn độc tố . Ngoài ra kết hợp với collagen để cho làn da đẹp hơn https://collagenaz.wordpress.com/ . Vậy làm sao giảm cân https://lamsaogiamcan.wordpress.com/ , hãy tập luyện khoa học và điều đặng sẽ thành công . Tai mụi họng có nhiều vấn để để nói https://dieutritaimuihong.wordpress.com/ ,đến bệnh viện tai mụi họng là điều tốt và bệnh https://benhverangmieng.wordpress.com/ răng miệng cũng nên đến bệnh viện thăm khám sẽ tốt hơn. Mất ngủ phải làm sao ? https://lamsaotrimatngu.wordpress.com/ có nhiều cách trị như dùng thuốc ,ăn uống ,...Dưỡng da chống nắng như thế nào hiệu quả và an toàn http://duongdachongnang.tumblr.com/ đó là câu hỏi mà hầu như ai cũng hỏi qua. Để trị thâm nách phải làm sao?http://trithamnach.tumblr.com/ dể ẹc , dùng sản phẩm trị thâm nach1trong thời gian ngắn sẽ có được hiệu quả ngay.

Yuan Go said...

I enjoyed reading a blog it gives me a more calm presence of mind. Thanks! I suggest my blog you wouldn't doubt to read it.
Https://yhn876.com 카지노사이트

MISHELLE said...

NICE WORK! This blog presents a very valuable information. Keep up the good work! Visit our website too. Thanks!

안전놀이터

https://pmx7.com/ 안전놀이터

Claire said...

This blog helps me a lot.Please make time to read, this may help you.
Click the link below....
안전놀이터

MISHELLE said...

GOOD JOB ! This blog presents a very valuable information. Keep up the good work! Visit our website too. Thanks!

안전놀이터

https://pmx7.com/ 안전놀이터

sabrina said...

Thank you so much for giving everyone such a brilliant possiblity to read articles and blog posts from this site.
Please click and visit our website:
카지노사이트
https://yhn777.com 카지노사이트

Trini said...

Marvelous blog! Thank you for sharing this wonderful piece of work. Keep up the good work. If you have some time, please come and visit our website too. Thanks a ton!

카지노사이트
https://yhn777.com 카지노사이트