Wednesday, September 24, 2008

Match-up to watch

Ben Bernanke and Hank Paulson are testifying in a hearing of the House Financial Services Committee tomorrow (2:30 pm). And you know who's on House Financial Services? Ron Paul, the longtime opponent of the Federal Reserve, and certified economic nut-job. I'm guessing that Ron Paul will bring quite a bit of Crazy to tomorrow's hearing. His questions for Bernanke have the potential to be high comedy.

4 comments:

PENNY STOCK INVESTMENTS said...

Good match up.

Fire Ball said...

Hãy đến với shop thằng ghờm nơi bạn có thể tìm được đồ điện máy cũ với giá cả chất lượng hàng đầu tại tphcm. Đến với chúng tôi bạn sẽ mua được máy lạnh giá rẻ tphcm, nơi chuyên bán máy giặt cũ tphcm, bán tủ lạnh cũ tại tphcm hàng đầu tại tphcm. Hàng của chúng tôi đảm bảo chất lượng và chế độ bảo hành uy tín.

Có những kiến thức có thể bạn chưa biết. Hãy đến với chuyên mục kiến thức tổng hợp nơi có giải đáp những thắc mắc như fa là gì, atsm là gì, thẻ visa là gì,...

Unknown said...

Thank you for another fantastic posting. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a speech next week, and I was looking for more info.
4th and goal unblocked games
apple shooter unblocked games
age of war unblocked games
age of war 2 unblocked games
big head football unblocked games
bloons tower defense 5 unblocked games
bomberman unblocked games

Ganool said...

presentation of the article in this blog is very nice, I like it

Film Semi
Nonton Movie
Nonton Film Online
Bioskop Online