Monday, March 2, 2009

New CDS Contract Terms (Draft)

A draft of the new CDS contract terms, which will be "hardwired" into the standard ISDA documentation, is available here. ISDA press release here. The ISDA also released a draft of the rules for the new Credit Derivatives Determinations Committee, which will make binding decisions about whether a credit event has occurred, whether there will be an auction, and whether certain obligations are deliverable. (Trust me, it's a big deal.) I haven't had time to look over them in any detail, but I've seen earlier drafts of several sections, and they were decent enough. The drafting process has been very rushed, so there wasn't time to build consensus on all the material terms. Some issues will probably remain highly contentious.

2 comments:

Trần Duy Thuận said...

Trần Duy Thuận Blog đang cần nhận gia công tại nhà. Ai có cần người nhận gia công tại nhà tphcm liên hệ mình nhé. Truy cập vào đặt vé máy bay giá rẻ vietjet để có thêm kinh nghiệm khi đi máy bay nhé.

Fire Ball said...

Bạn đang tìm mua các sản phẩm điện máy cũ? Bạn chưa tìm ra nơi để mua? Nếu là như thế hãy ghế qua shop thằng ghờm. Nơi bán các loại máy lạnh cũ toshiba, nơi bán máy giặt cũ hcm hàng đầu, dễ dàng sở hữu cho mình một chiếc tủ lạnh mini cũ giá rẻ. Hãy đến để sở hữu cho mình những sản phẩm với giá cả tốt nhất và chất lượng hàng đầu.

Hãy đến với ngôi nhà kiến thức với chuyên mục có thể bạn chưa biết sẽ giúp bạn giải đáp được những thắc mắc như fa là gì, atsm là gì, email là gì... Hãy ghé qua để cập nhật kiến thức mới.